Hjemmepasning vs vuggestue

Træt helt ind til benet….

Godmorgen fra os, til alle jer. Bloggen står lidt stille, for mor er træt- nej ikke træt- jeg er udmattet. Vi har et tigerspring igang, vi har tænder på vej, og vi har en baby der er sur, og KUN vil sove på mor. Hold da op, ikke engang da jeg have en nyfødt syntes jeg det var så hårdt. Men mens vi sover allerbedst, skal vi op, vække drengene, lave morgenmad, pakke taske, lave madpakke osv osv. Men ved I hvad, jeg glemmer det hele når vi kommer ud i den friske morgenluft, når børnene griner sammen, og Konrad er den mest omsorgfulde storebror. Han ved ikke alt det gode han skal gøre for mig, og lillesøster- min egen lille gentleman. Så glemmer man lige hvor træt man er et øjeblik.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmepasning vs vuggestue