Træt helt ind til benet....

Det er her, man skal tage til i efterårsferien?

Vi har sådan brug for ferie i vores lille famile. Jeg har været væk med børnene, men min mand arbejder så meget, og vi har endnu ikke rejst sammen. Vi trænger alle til tid sammen, og vi trænger til at være væk. Men jeg, og vi kan slet ikke finde ud af hvad vi gør, jeg er jo gammel stewardesse, og ved nok hvor der er godt, men det skal jo være det rigtige for børn og voksne. Jeg holdt en lille afstemning på Instagram, da jeg overvejede Egypten, men takket være jer, forstod jeg at det slet ikke var noget for os. Nu kommer jeg lige med mine tanker til efterårsferie.

Grækenland- elsker det land, så meget for alle, men slet ikke varmt nok i oktober, øv kunne godt spise tzatziki🙄

Kap verde- har ikke været der, men wow ser godt ud, men desværre kun direkte flyvninger efter efterårsferien.

Spanien- ja det ender det jo nok med, men men men, man ved jo ikke med vejret! Der er mange danskere, og Konrad kan nemt få venner❤ Man kan være heldig på gran Canarios og så det skønt, men 14 dage i regn og 15 grader er op af bakke og nærmest en skilsmisse😩

Thailand elsker elsker elsker jeg, og vil så gerne tilbage, men men men hvis vi tager til Thailand Bangkok så er det dejligt, men man er stadig ikke sikker på sol, og hvis man tager til hua hin 2 timer fra Bangkok er der lækkert men stadig ingen sol. Så man skal flyve til øerne, og så er du 20+ timer væk og det er måske ikke så oplagt.

mellemøsten- har jo boet der, kender det og ved hvad der er godt, og ved lige hvor vi skal bo. Minus er at der ikke er så mange fra Danmark,Konrad kan tale med, men plus er vi kan få luksus, varme og sol. Men ikke den nemme løsning med all inclucive.

hvad vælger vi? Vi havde regnet med, at have bestilt noget her til aften, men er stadig ikke kommet frem til noget, har I nogle gode råd?

Se min insta for afgørelsen frkvilstrup.dk

12 kommentarer

 • Mia

  Vi har været på Mallorca de sidste 3 år i uge 42 og der har altid været dejlig varmt og mindst 23 grader. Elsker bare den ø. Især nu her som børnefamilie. Håber I får en dejlig ferie hvor I så må ende 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Ej jeg vil også så gerne til Mallorca, har hørt så meget godt om det. Den må vi have til gode, men den er helt sikkert på vores liste.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvad med Tyrkiet? Ikke at jeg selv har været der, men har da set mange der har været glade for at være afsted.
  Hvor I mellemøsten ville du anbefale? Står selv og skal afsted i uge 42 – og vakler mellem mellemøsten og Tyrkiet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Jeg ville vælge mellemøsten. Har boet i Bahrain, det er et fantastisk land med en masse for alle. Ikke så turistet som de andre steder i UAE. Doha er billigt, lækkert og spændende. Men undersøg om hotellet serverer spiritus, hvis I selvfølgelig er til det, der er mange der ikke gør, så hvis man er til en kold øl i solen, er det værd at vide. Dubai er skøn, bo på jumeirah stranden, hvor der er badeland, restauranter, shopping mm. Du kan komme rund med en lille båd eller golfbiler, hvis du bor på et af de store hoteller. Rigtig god tur.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Vi skal til Barcelona med vores unger på 5 og knap 3 i efterårsferien, vejret ser fint ud og der er noget for os allesammen 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Lyder bare så godt, det er helt sikkert også på vores liste i fremtiden:) Rigtig god tur:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Dubai ! Det er skønne temperaturer i efterårsferien og der er jo alt hvad hjertet kan begære i form af pool, strand, shopping, byliv og oplevelser ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Ja Dubai er fantastisk, men vi har valgt at bruge det dobbelte i flyvetid, og få det vi elsker mest Thailand:) Men tak for dit godt bud:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ville helt sikkert vælge Gran Canaria eller en af de andre spanske ø’er. Der er super med varme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Det var også et godt bud, men vi vil være sikre med vejret. Har desværre oplevet begge dele i Spanien.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Egypten er fed, men det er slet ikke som Thailand.

  Har aldrig været på Kap Verde, men har hørt meget godt om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tror du har helt ret, derfor ender vi med at tage til Thailand alligevel;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træt helt ind til benet....