Da hverdagen ramte os!!!!

Yndlings serier på Netflix

image

Jeg elsker selv at få sådan nogle lister fra Netflix, og nogen gange mangler man bare lidt inspiration. Jeg har samlet mine ynglings serier, som I måske ikke har set, og kom endelig med jeres forslag til gode serier. Der skulle være noget for alle, og helt sikkert en serie, man kan se på denne dejlige søndag.

Billedresultat for American Horror Story

Den uhyggelige

American horror story. En virkelig uhyggelig serie, som fortjener at blive set med kæresten, en kæmpe pose slik og en dyne, man kan gemme sig under. Især de to første sæsoner er gode, derefter syntes jeg den bliver lidt underlig. Det er de samme skuespillere der er med i hver sæson, men med helt nye roller.

Billedresultat for the fall

Thrilleren

The Fall er spændende, skræmmende og velspillet. Gillian Anderson kendt fra X-files spiller en politibetjent, der jagter en gal morder. Jeg er vild med at man i serien, næsten holder med morderen- måske fordi det er lækre Mr Gray der spiller ham.

Billedresultat for call the midwife

Den sørgelige

Call The Midwife, er en serie som jeg virkelig kan anbefale hvis man vil grine og græde. Den viser en tid, hvor alt bare var mere simpelt, og jeg kan godt lige at tænke på hvordan livet var for min mormor og mor. Dog må jeg spole lidt i den, da jeg slet ikke kan se noget med børn der ikke har det godt. Men det er jo fordelen med Netflix.

Billedresultat for tyrant

Tyrant- hvis du er til drama, penge, magt og kærlighed er det virkelig en god serie. Jeg har selv boet i Bahrain, og selvom serien er opdigtet, nød jeg at se tilbage på livet mellemøsten. Virkelig en spændende serie.

Billedresultat for grand hotel netflix

Den udenlanske

Grand Hotel, er en spansk serie. Jeg havde aldrig troet jeg skulle se en serie, hvor jeg ikke forstod noget. Jeg kan godt lide at lave noget andet mens jeg ser serier, men der er også noget over at man bare skal koncentrere sig om det. Den har kærlighed, drama, intriger, ondskab og magt på programmet.

Billedresultat for welcome to sweden

Den sjove

Denne serie, griner man som aldrig før. Det er så sjovt at se hvordan en amerikaner, ser på vores skandinaviske kultur. Hvis du er til KLOVN, så vil du også syntes denne serie er sjov.

Billedresultat for the rain

Den danske

The Rain- er den første danske serie Netflix står bag. Den er ikke særligt velspillet, den er også ret lang i det, men jeg syntes man skal se den. Historien er spændende og man kan godt få en søndag til at gå med den.

Billedresultat for the people v oj

Den historiske

Som barn kan jeg huske at der hver eftermiddag på TV3 spillede retssagen med O.J. Jeg kan huske de voksne talte om det, og jeg kan huske historien og den kendte sports stjerne, der måske havde dræbt sin smukke hustru. Det er der kommet en spændende mini serie ud af, hvor det er Ross fra Venner, der spiller den kendte advokat Kardashian, som jo er Kims far.

Håber I kunne bruge min liste, og tilføj meget gerne en kommentar med jeres yndlings Netflix- jeg kunne godt bruge en ny god serie.

2 kommentarer

  • Lou S

    Ej, vil du ikke lave et opslag om da Du boede i Bahrain? ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Har du set: Grace and Frankie, Friends from College, Homeland, Master of None, Madmen, Lie to me, The good wife, Indian detective, Easy, Please like me, Designated Survivor, Bloodline, Atypical, Riverdale, The Letdown, The good place?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da hverdagen ramte os!!!!