I dag har vi været sammen, lige så længe som folkeskolen tager...

Vores sommerferie

Endelig blev det vores tur til at holde sommerferie igen. Vi har valgt bare at blive i Danmark, så vi tager rundt til spændende oplevelser, og er også lidt i sommerhuset. Vi var i den blå planet den anden dag, det var bare så fantastisk, især den udendørs legeplads var fantastisk. Børnene kunne også fange fisk og krabber. Der var en kæmpe vand legeplads og vi havde nær aldrig fået Konrad med hjem. Lillesøster var helt forundret over de mange fisk og hammerhajer der svømmede over os i tunnelen. Sådan en dejlig dag for alle. I går var vi hos vores nabo, og i dag skal vi til en børnepool party. Hvorfor rejse væk når vi har den bedste sommer i 100 år og så mange sjove oplevelser. Vi elsker ferie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag har vi været sammen, lige så længe som folkeskolen tager...