Yndlings serier på Netflix

Video fra hverdagen

Reklame for Toyota. Jeg har været så heldig at teste en Toyota Yaris Hybrid, og for det ikke skal blive alt for teknisk, har jeg valgt at få søde Marie til at lave en video, hvor jeg gennemgår nogle af de smarte ting ved bilen. For mig er det mere overskueligt at se en video, for at forstå noget så teknisk som en bil, det bliver ligesom mere håndgribeligt. Men tænk at man kan køre af sted på ren el, og at benzinmotoren er slukket i op til halvdelen af tiden under kørslen, så man på den måde kan få en ekstra god brændstoføkonomi og forurener mindre. Det er da smart, jeg forklarer også nærmere om det i videoen. Se et lille glimt af vores hverdag i fimen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings serier på Netflix