Wekkend som alenemor

Så kom dagen endelig

Så skete det endelig, den lille mus kravler. Ni måneder gammel, og noget så dygtig. Altså hurtigt går det ikke, og hun gider stadig ikke helt, men teknikken er der og vi er så stolte. Hun har altid været meget fremme, holdt hovedet stort set da hun kom ud, og har fra hun var nyfødt, også kunne stå, og haft en utrolig kraft, så havde nok regnet med det ville komme før, men syntes det er så sejt, at hun nu er på farten. Se hende dog og så i eget design. Kenzies Carousel kommer i butikkerne i starten af næste år, men vi kan allerede afsløre at kvaliteten er i top, og på alle måder godkendt af den lille mus.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wekkend som alenemor