Vores sommerferie

Nogle gange skal der ikke så meget til

I går holdt vores skønne naboer og venner en fantastisk have fest. Meningen var bare at vi ville blive nogle par, men inden vi havde set os om, var vi 13 voksne og lige så mange børn. Konrad hyggede sig med alle vennerne fra vejen og Mackenzie tog et par dejlige lure, mens hun kunne høre glade voksne og børn. Jeg spurgte om jeg ikke skulle lave en hurtig dessert, og det endte heldigvis super godt. Jeg lavede en marengs bund (3 æggehvider, 150 gram sukker og en halv vanilje stang) og snød og købte en citron is hos Paradis, ved siden af lavede jeg en dulce de leche is, jeg pyntede med lidt brombær og mynte fra haven. Bare så sommerligt og hyggeligt.

Det er altså den bedste sommerferie vi holder, og kærlighed, grin og kys er bare bedre i denne dejlige varme danske sommer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores sommerferie