Video fra hverdagen

Madpakke inspiration

Jeg må ærligt indrømme, at jeg har været stresset over madpakkerne. Ikke fordi jeg ikke gider, eller fordi jeg ikke har tid- nej fordi Konrad ikke har gidet sin madpakke. I børnehaven have de madordning, men derudover havde børnene også en madpakke med, den kunne de hente om morgenen eller om eftermiddagen, hvis sulten meldte sig. Men efter to måneder, hvor den slet ikke blev åbnet, stoppede jeg med at lave den. Børnene havde mange meninger om hvad de ville have, og ikke have, hvad der var forkert og rigtigt at spise, så Konrad ville ikke spise den med de andre. Frokosten gik fint, for der fik alle børn jo det samme. Derfor var jeg så nervøs for madpakken i skolen. De skal have en 10’er mad,og en madpakke til frokost med. Derfor valgte jeg fra første dag, at vi lavede den sammen. Så mens børnene spiser deres havregrød, laver jeg konrads madpakke. Han lægger selv agurk, frugt, gulerødder og snacks ned, mens jeg laver en bolle. Rugbrødet kom med retur, så nu har jeg fundet nogle boller han elsker med pølse og smør. Jeg tror at det med, at han er med til at bestemme, og lægge ned, gør det sjovt og lækkert. Alt bliver spist, og jeg har en bekymring mindre. Hvad gør I?

2 kommentarer

 • Julie

  Hvad er det for nogen boller? Min dreng er også kørt sur i rugbrød:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Faktisk nogle fra pågen, der var på tilbud i netto. De hedder subs, og er et kæmpe hit🙏🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video fra hverdagen