Det gør jeg ellers aldrig...

Lanceringen af vores tøj

Så kom dagen endelig, hvor vi kunne vise vores arbejde frem. De sidste fire måneder har vi sammen med en designer hos Småfolk, arbejdet på en tøjlinje. Tøjet hedder Kenzies Carousel, og er inspireret af mine rejser i syd Frankrig. Tøjet og barnevognstæpper er en del af et univers, hvor barndom, glæde, grin og eventyr er det essentielle. Tøjet kan bruges sammen, eller hver for sig, og der er lavet en unisex linie, som både små drenge og piger kan bruge, og så kommer er en rosa til pigerne. På pigetøjet er der små pufærmer, nederdele og hårbånd, og jeg er så glad for resultatet. I går viste vi designet frem for pressen, og de største mommybloggere. Vi havde håbet på 25 ville komme, men alle de inviterede 50 kom ind i varmen og fejrede os.

Jeg havde en helt klar vision om hvad jeg ville med eventet. Jeg ville have Rikke fra Cakeliciouscph,  der også lavede Mackenzies dåbskage til at lave vores kage. Hun skulle selvfølgelig have en karrusel i sukker, som til dåben, og hun skulle have fine rosa kager med karruselheste på toppen. Jeg havde også en ide om, at jeg ville servere champagne med candyfloss på toppen, så man kunne tage den af og bide af den, mens man drak det kølige skum. Jeg er bare så tilfreds med resultatet, og elsker de mange billeder, der er kommet på Instagram, se evt under #kenziescarousel eller på min datters nye profil @kenziescarousel

VELKOMMEN TIL KENZIS CAROUSEL UNIVERS, DER KOMMER I BUTIKKERNE TIL JANUAR 19

3 kommentarer

 • Gertrud

  Jeg er meget nysgerrig på hvor din fine kjole er fra som du havde på? Og hvor har du købt den?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gertrud

  Jeg er meget nysgerrig på hvor din fine kjole er fra som du havde på? Og hvor har du købt den?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Den er fra Buch i Lyngby, men desværre fra sidste år, men de hat meget der ligner:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gør jeg ellers aldrig...