Nogle gange skal der ikke så meget til

Det gør jeg ellers aldrig…

Når vi ankommer i sommerhuset, har jeg en fast tradition, noget jeg ellers aldrig gør, og som bare hører sig til på landet. Jeg går i kælderen og henter to kolde fra kassen. Kasper syntes det er så hyggeligt, for jeg drikker ALDRIG øl, men det hører sig altså til. Så er man ligesom landet i Rågeleje, og nu kan sommerhus stemningen godt begynde. 

Se hvor hyggeligt morfar havde lavet det, der var tænkt på vuffi, Konrad (morfar bolcher) og mor og far med champagne. Så sødt altså.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogle gange skal der ikke så meget til