Lanceringen af vores tøj

Den største dag, i mit lille menneskes liv

I dag var en helt særlig dag for vores førstefødte, det var den første dag i o klasse, og det er selvfølgelig en spændende dag, men også en uforudsigelig dag. Konrad havde ikke glædet sig, han syntes det var trist at skulle væk fra de vante rammer, de kendte voksne og alle vennerne. Han skulle ikke gå i klasse med nogen han kendte, og ville nok helst være fri. Far, mor og Konrad gik sammen til skolen og mormor passede lillesøster. Det var vigtigt for os, at det var hans dag. Han havde også fået lov at sove inde i vores soveværelse, som han ellers ikke må. Det skulle være helt særligt at blive en skoledreng. Han spiste en masse morgenmad, hjalp med madpakken, og så var der ingen vej tilbage. Vi stod foran skolen lidt i ni, og de voksne stod klar til at hilse. Først ville Konrad slet ikke have jeg gik, men efter kort tid, havde han allerede fået nye små venner, og så måtte jeg gerne gå. Han havde fri kl 12, og helt utroligt glæder han sig til i morgen. Jeg har været meget stresset over det, kender jo Konrad og er bare så stolt og glad for det gik så godt. Hurra for mit dejlige kærligheds væsen, der bare imponerer mig hver dag❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lanceringen af vores tøj