Den største dag, i mit lille menneskes liv

Da hverdagen ramte os!!!!

Hold da op en omvæltning, at skulle være på skolen kl 08. Det skal vi lige vænne os til. Konrad har aldrig sovet til mere en kl 06, men efter sommerferien, må jeg nu vække ham kl 0645. Så går han på wc og tager tøj på. Jeg laver havregrød til børnene, mens vi taler om hvad dagen byder på. Vi gennemgår skemaet, og laver sammen madpakken. I dag nåede Konrad at lege med playmobil 10 minutter, inden vi fil travlt med at komme ud af døren. Vi bor 5 minutter fra skolen, så det kunne ikke være nemmere. Jeg nåede da også to kopper kaffe, et trucker bad, og at skifte lillesøster ud af nattøjet, i et fint sæt- der blev smurt ind i havregrød/ tak blw🙄! Så skiftede vi til endnu et sæt, mor drak lidt af den nu anden kolde kop kaffe. Cookie i snoren, fylde vanddunken og så afsted. Puha altså- da Konrad gik i børnehave, nåede vi aldrig afsted før efter kl 09, så hverdagen har virkelig ramt os. Men se dog min fine skoledreng❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den største dag, i mit lille menneskes liv