Konrad 6 år

Rejs med 40% rabat- sådan gør du….

Reklame for Skov Rejser. Kender I det, når man kommer hjem fra en rejse, har man allerede lyst til at købe den næste. Der er intet bedre end at rejse, og jeg elsker at være ude med børnene. Da vi kom hjem fra Grækenland, blev jeg overrasket over hvor nemt det er at rejse med børnene, det hele handler bare om forberedelse. Men det er jo desværre ikke helt billigt at rejse, derfor er jeg glad for at jeg kan dele et fantastisk tip med jer, hvor man kan spare op til 40% på sin rejse. Det gælder bare om at tænke på ferien lidt anderledes. Tippet er især relevant for mine jyske og fynske læsere, for hos Skov Rejser kan flyve fra Hamborg og spare penge. Men hvis man bor i København, er det bestemt også en mulighed. Så kan man køre til Hamborg når man putter børnene, altså på med nattøjet, børste tænder, og så køre om natten. Så kan mor og far snakke og drikke kaffe, eller tage tur med at køre. Så kommer man tidligt til Hamborg, og er klar til at flyve på en billig ferie. Eller man kan tage en dag i Hamborg inden ferien, jeg elsker den by, og der er så meget at lave. der er mere info om Skov Rejser, og de billigste ture lige her.

Jeg var lige inde og drømme på deres hjemmeside, og hvis vi fire skulle til Tenerife i morgen, kunne vi komme afsted for 16.000kr. Så billigt har jeg aldrig set en ferie fra København. Om hotellet står der ca. 800 m fra stranden. Lige i nærheden er der et hav af indkøbsmuligheder, restauranter og barer. Flyet afgår fra Hamborg  13:25, så man kan nå at opleve lidt af byen inden, man skal flyve. Man lander igen kl 1230, og så er man hjemme til aftensmad tid. Det er da en super deal. Det er denne rejse jeg fandt. Det er da et smart koncept.Skulle man???

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konrad 6 år