Mit liv som housewife

Jeg ELSKER barsel- jeg elsker at gå hjemme- jeg er en gammeldags husmor!!! Da jeg fik min søn for 6 år siden, syntes jeg det var mega hårdt. Vi gik fra at være et forelsket par med en lille hund, til at blive en familie med et kæmpe ansvar. Jeg var væk fra mine rejser, kollegaer og alenetid. Konrad havde kolik, og jeg følte mig fanget med min barnevogn. Jeg kunne slet ikke vente til han skulle i dagpleje, og jeg glædede mig utroligt meget til at komme tilbage på job, være sammen med voksne mennesker, og kunne gå på wc helt alene. Tror det var en kæmpe omvæltning for mig at blive mor. Sådan har jeg det slet ikke nu- jeg elsker at være der for mine børn, hente Konrad tidligt, gå på cafe med dem, og gymnastik tidligt med Konrad. Jeg elsker at være hjemme, passe på familien, sørge for der er lækker mad til aften, vasketøjet er ordnet, gå til babysvøm og bare være nærværende. Min veninde som også lige har fået nummer to, glædede sig bare til at komme tilbage på job, og der er jo intet der er rigtigt eller forkert. Vi er utroligt priviligerede at, vi har muligheden for at vælge om jeg helst vil tilbage på job, eller gå hjemme et par år. Men en ting er sikkert- jeg elsker at være en housewife❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg