Kenzies Carousel

Første gang vi var helt uden børn

I lørdags var vi til det mest fantastiske havebryllup, og det var første gang, vi var ude som par siden vi fik vores lille datter. Det var dejligt at være sammen med min mand alene, helt uden børn. Men hold op det var også hårdt for mig. Havde det ikke været min gode venindes bryllup- var jeg aldrig taget væk fra Mackenzie. Det var gået okay, men hun havde været så ked af det, da hun skulle sove. Det gør så ondt på mig, kan slet ikke klare tanken. Hun er min sidste lille baby, og vi er begge så glade for at amme. Problemet er hun hverken vil tage sut eller flaske, heldigvis er hun god til at spise mad. Der er så kort tid tilbage, hvor jeg skal amme, så nu vil jeg nyde hende, og den sidste tid- og så må jeg indrømme at jeg også glæder mig utroligt meget til at være sammen med min mand igen. Vi har det så sjovt sammen, når vi endelig er ude❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kenzies Carousel