Vores ferie endte med...

Datenight med pigerne- en diva in the making

I går inviterede min mand os piger, ud at spise. Konrad var hos mormor, så vi piger skulle bare forkæles. Vi tog på yndlings stedet, hvor alle kan få deres livretter. Kasper fik en stor bøf, jeg fik tuntatar, og så fik vi ostekugler, fritter, mac and cheese, salat og en spand bearnaise. Hold op hvor var det bare godt, og vi sluttede af med en is på Strandvejen. En helt perfekt datenight. Takket være verdens bedste mormor, har vi det sidste år, både da jeg var gravid, og nu med lillesøster, tid til at være par. Vi har tid til fordybelse, snak, kys og kærlighed. Konrad er verdens dejligste dreng, men han glæder sig til at komme hos mormor, være enebarn, være sent oppe og spise slik fra den lille krukke i stuen. Han er en stor dreng nu, og selvom vi savner ham om onsdagen, er det også bare så dejligt at få lidt tid som par. Lillesøster sover tidligt, og så er det bare os to igen. Børn er det bedste i verden, men man må heller ikke glemme parforholdet og kærligheden. Jeg har nu været ret heldig med min mand:)

Se dog den lille diva, hun er helt klar til at bestille. Det bliver dyrt for far, når hun får sin egen mening og stemme;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores ferie endte med...