Mit bedste tilbuds tip

Sådan gør vi hverdagen nemmere…

Reklame for Kokkens Hverdagsmad. I weekenden var jeg sammen med en masse piger, den ene fortalte at hun havde haft en super dum fredag, for både hende og hendes mand arbejde meget. Han havde købt ind til lækker mad, og hun var hjemme kl 18, og der forventede han at de skulle gå i gang med en stor middag, problemet var bare at der stod to sultne børn, og to trætte voksne. Så det der skulle være en hyggelig middag, blev at gabe over for meget. Jeg fortalte om vores uge med Kokkens Hverdags mad, det er så nemt i vores familie, og jeg bruger ingen tid på indkøb og madlavning. Samtidig spiser vi sundt og varieret. Jeg har fået meget mere tid til børnene. Konrad bliver hentet mellem to tre, og behøver ikke være med ude og købe ind. Nu bruger vi den ekstra tid til at tumle med lillesøster inde i dobbeltsengen. Mackenzie skal gerne smage så meget som muligt inden hun bliver kræsen, med måltidskassen får vi altid nye grøntsager, og forskelligt tilbehør hver dag. Især blomkål sidste uge var et hit, det er en grøntsag, jeg ikke har spist siden 80erne, men nu ved jeg begge børn er vilde med det.

Dagens ret er rødspætter med porrecreme, grønt og grove øko pastaer. Jeg glæder mig allerede, og her er hvad vi brugte tiden på, mens fisken var i ovnen.

Husk, at du med koden Vilstrup20 kan få 20% rabat på en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad. Rabatkoden gælder juni ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit bedste tilbuds tip