Velkommen weekend

Mit bedste tilbuds tip

Kender I det mærke der hedder Atelier Rebul? Det er et af mine yndlings fra udlandet, jeg vidste faktisk ikke jeg kunne få det i Danmark, og det kan man heller ikke så længe mere, deres butikker er lukket, og nu kan man få de sidste af deres produkter i et ophørsudsalg. Jeg har været inde og fylde en pose, men må tilbage efter mere. Jeg elsker deres duftpinde, og lys, og faktisk vil jeg hellere bruge mine penge på et nyt duftlys end en ny top- er det ikke fjollet? især deres dufte med grøn te er så lækker. Lige et lille shopping tip til weekenden;)

Min mor skal passe lillesøster, når vi skal til bryllup, så hun skulle selvfølgelig også have et sæt- er det ikke bare lækkert- der var tre ting for 100 og 200kr- Kan købes på Købmagergade 9, overfor Illum.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen weekend