En formiddag med de sejeste piger...

Minimum halv pris på alt legetøj i morgen

Hvis du som mig, elsker rabat og halv pris, så læs videre… Som tidligere stewardesse, er det umuligt for mig at betalt fuld pris for noget, jeg VIL have rabat, og jeg prutter alle steder undtagen Netto. Jeg elsker at finde tilbud som dette, og deler det altid med jer. For se lige hvad jeg kom forbi i dag. Hemley lukker nu (læs mere her), og deres udsalg starter i morgen kl 15. Jeg fik lov at tage et par billeder og film. der kommer på insta i morgen:) Ses vi I køen kl 15, jeg skal have Konrads fødselsdags gave, og julegaver til børnene hjem. Der var så meget godt fra LEGO, Playmobil, brio og meget meget mere…

Baby legetøj fra 40kr- jeg vil have det hele……

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En formiddag med de sejeste piger...