Hvad er det der BLW???

Mine favorit sommer steder

f6d0f0ea-0a8c-4599-b1df-359f50bad8fd

REKLAME FOR TOYOTA. Endelig kommer det dejlige vejr, og jeg vil bruge anledningen til at dele et par af mine yndlings steder i Danmark. Hvor man nemt kan komme til med bil. Så mon ikke vi skal ud og fufte Yaris hybridbilen, i det dejlige vejr. Det at have en bil, giver mig en kæmpe frihed, så selvom far arbejder, så føler jeg nemt at jeg kan tage mine børn ud på et eventyr i Danmark. Jeg har ikke haft min egen bil før, men kan nu slet ikke se hvordan jeg skal undværre en bil, især med børn. Selvomfølgelig kan man tage bussen, eller bruge de lokale tilbud, men når man kommer lidt længere væk, er det der Konrad har de allerbedste minder. Endnu vigtige end noget er altså vores klimaandlæg, jeg ved slet ikke hvordan vores lille datter, havde holdt til de mange ture i sommervarmen. Det er noget af det allerbedste ved Yaris hybridbilen, og så mit bakkamera, så jeg altid kan parkere. Her er mine yndlings sommer destinationer.

1b7220e7-c0dd-42c1-8a29-4c9db55bb170

ca54f1eb-f04c-4fec-89f0-55f44f80cc63d69a4ba8-a7e8-4e6c-a53b-e83fd3bf3c1395be018f-aa96-4423-90db-7bfcfc31caa4410fb7b7-8add-4188-a8ad-aaa2f5043046

f3d6ae14-c029-4dc0-b009-d5f0230b97ba

(hurra for god GPS, Klimaanlæg, ipad oplader og et godt bakkamera)

Den gratis:

Et fast sted vi besøger hvert år er badelegepladsen på Østerbro, det er et kæmpe område, og der er noget at lave for børn fra 0-7 år. Ellers ligger der er en masse andre legeområder til de ældre børn ved siden af. Jeg glæder mig til at lillesøster skal sidde og plaske lidt selv. Et godt tip er at tage en madkurv med, og måske et vennepar, så kan man sidde på græsset, mens børnene leger. Husk nogle vandsko til børnene, det er MEGET varmt at gå fra vandområdet på de varmeste sommerdage. Man kan gratis parkere lige ved siden af vandlandet om søndagen, og der er godt med pladser.

Den årlige tradition:

010

Siden Konrad var helt lille har vi pakket bilen med madkurv, ekstratøj og høje forventninger, og kørt til Knuthenborg. Vi glæder os allerede til vi skal der ned igen, det er noget af det bedste ved sommeren, læs om vores tidligere besøg her og her. Især abebussen er et besøg værd. Man kører der ved på en time fra København, og det er det skønneste sted med dyr i Danmark. Man kan komme helt tæt på dyrene, selv vores hund var med i bilen sidst- men husk ikke at tage hunde med i løveområdet- altså hvis man også gerne vil have den med hjem igen.

img_1498

039

112

img_1478

Der er selvfølgelig alle de skønne safaridyr, men der er også er stort vandområde (derfor ekstratøjet) og en gratis forlystelsespark, hvor der er en kæmpe vandruchebane til de store børn, og en masse til de mindre børn.

Den børnevenlige

Siden jeg var barn, inviterede min mormor til en årlig tur til Bonbonland. Vi fik lov at lave egen slikkepind, og prøve alle de sjove forlystelser, vi har selvfølgelig været tilbage med Konrad, som syntes det er sjovt, at mor har leget samme sted som barn. Jeg syntes stadig det er dejligt at komme tilbage, der er altid noget at lave for de forskellige aldersgrupper og naturen er så fin. Jeg tror vi vil køre tilbage i år, det er kun en time fra København, og jeg er sikker på lillesøster vil elske de mange farver, og måske en lang lur i barnevognen.

 

026 100 062 028

Den eventyrlige

DSC_0286

Vi er faktisk ret gode til at tage ud på eventyr. Jeg pakker en kurv, med mad, drikke, solcreme, ekstra tøj og håndklæder. Så kører vi ud i det blå, måske finder vi et sted på vejen, måske beslutter vi at køre ud og se på fly på flyvergrillen, måske ender vi med en skovtur, måske vil vi se et slot, måske passer det lige med lillesøsters lur når vi er ved en strand. Konrad elsker den slags eventyr, og syntes det kan være spændende at vi bare oplever noget sammen som familie. Hvis det ikke er noget I allerede gør, kan jeg virkelig anbefale, at tage på eventyr med børnene, og bare se hvor I ender.

Vi er klar til en masse dejlige stunder, minder og eventyr, i vores blå lys Yaris hybridbilen…

cf2f9306-b0e5-4cb9-a7ab-14b52e5e9812

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er det der BLW???