Konrads fødselsdags fest

Kenzies Carousel

Så kom dagen endelig. Mackenzie og jeg har godkendt designet, det er sent til produktion, og vi er klar til at præsentere på CIFF til august. Jeg er super tilfreds med resultatet, og glæder mig så meget til at vise jer, tøjet, tæpperne og selvfølgelig også hendes hårbånd. Der bliver lavet en pige kollektion, og en unisex som både går til drenge og piger. Babysam, Zalando og flere andre, har allerede sagt ja til at købe vores kollektion, så det bliver nemt at få fat i. Jeg er så spændt, og syntes selvfølgelig at I skal se lidt af printet allerede. Selvom det først kommer ud i starten af næste år. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konrads fødselsdags fest