Sådan gør vi hverdagen nemmere...

Første gang jeg var væk fra Mackenzie

I lørdags holdt vi polterabend for min skønne veninde, i ugerne op til, har jeg forsøgt med flaske til Mackenzie, men hun har ikke været imponeret. Jeg har faktisk været ret stresset over det- havde det ikke været så tæt en veninde, havde jeg aldrig været væk fra min datter. Hun er lige blevet syv måneder, og jeg er så tæt knyttet med hende, selvfølgelig også fordi jeg stadig ammer, men jeg føler mig slet ikke klar til at være væk fra hende. Jeg talte med Julie om det op til dagen, og uden at afslører noget, spurgte jeg om hun ville være ked af en ekstra lille gæst, når dagen kom. Hun sagde vi begge var meget velkomne, og jeg havde hende med i starten af dagen, da pigerne skulle ud til Amager, valgte vi at tage hjem, og da vi skulle mødes på Strandvejen 3km fra vores hus, kørte Kasper og lillesøster mig ned, jeg ammede hende i bilen kl 1830, og så var jeg for første gang uden baby, eller gravid mave i 1½ år!!!!!!!! Det var så mærkeligt, jeg havde malket ud, og sad der i sommervarmen med mine veninder, et glas kold hvidvin og helt uden baby. Jeg skrev hjem hele tiden, og Kasper fik både aftensmad og lidt flaske i hende. De var så seje begge to, og jeg kunne give slip. Selv putningen klarede de, og da klokken var 2330, kunne jeg ikke mere, jeg måtte hjem og ligge med dem, og en aften som jeg havde stresset så meget over, endte virkelig godt. Her er lidt billeder fra den dejlige sommerdag.

2 kommentarer

 • CN

  Hvor er den fine hvide jumpsuit fra?
  Var væk 3 timer fra min datter, da hun var 9 dage. Forstår det ikke helt den dag idag (hun er dog flaskebarn) og 2 nætter da hun var 10 mdr. Men begge gange var hun sammen med min kæreste/hendes far.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Det må have været så hårdt, men altså noget andet med et flaskebarn, det var Konrad jo også. Så er det bare lidt nemmere at være væk. Mor og far er jo nærmest lige vigtige der. Den hvide dragt er gammel og fra Thailand, men har set H&M har lavet en ligende, faktisk er den på udsagl lige nu, se om du kan finde den på deres hjemmeside:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan gør vi hverdagen nemmere...