De sidste 5 år, Maj måned

Luftige lifthilsner

93f56445-e8a6-4890-8864-40aff1ef5606

Fredag betyder mini Vilstrup også kaldet frk. Vilstrup dag. Det har været en skøn uge- jeg har lært at jeg ikke kan lide havregrød eller moset banan, men hvis min mor blander dem sammen og laver dem som pandekager- så glider de fint ned. Jeg har også lært at vores hund, sidder klar under min stol til alle måltider, han spiser alt hvad jeg smider ned, det er også en festlig leg ik;) undtagen gulerødder og tomater- som tilgengæld laver de flotteste mærker på gulvet, ja det ligner snart et helt maleri under min stol. Jeg er sammen med min mor altid, hun er bare dejlig, elsker at være med hende ude til events, og elsker når hun leger med mig. Vi har faktisk aldrig været væk fra hinanden mere end 15 min, det kan ingen af os rigtigt overskue. Men altså drengene i familien, de kan få mig til at smile og grine som aldrig før. Især min dejlige storebror, han er min bedste ven. På søndag skal jeg også flyve for første gang, men det skal nok gå godt, min mor er jo gammel stewardesse, så vi glæder os alle til en tur i luften igen. Kan I have en dejlig pinse☀️

Kys fra Kenzie Frk. Vilstrup

b1723078-cb5f-49eb-8c63-cccde1ae5bf9

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De sidste 5 år, Maj måned