De vigtigste forberedelser, når man rejser med børn

Brunch fyldt med omsorg

27c4f1c1-8b90-44fb-b811-4b0db251e07a

Åh alle de fridage, hold op hvor har vi nydt det som familie. Vi har haft en masse gæster, været ude og også spist en dejlig brunch. Men tænker du nogensinde over bonden der har høstet dine kaffebønner, familien der har banan plantagen, eller om de har fået en ordentlig løn? Den 11.-13. maj afholder Fairtrade verden over kampagnen World Fairtrade Challenge. Kampagnen tager i Danmark udgangspunkt i konceptet: #stand4fairness – sit4brunch. Jeg bliver ikke betalt for at gøre opmærksom på konceptet, men vil da virkelig gerne slå et slag for at vi her i vesten, gør en forskel for andre, når vi køber ind til brunch. Jeg køber primært øko til børnene, men havde faktisk glemt alt om Fairtrade mærket, indtil jeg fik en mail om det, nu vil jeg også sørge for at vælge de produkter når jeg køber ind. For hvorfor ikke, gøre en forskel for andre mens vi spiser:)

0dacf489-83fa-401a-8ab6-60ac11a0112b76f2f17b-a590-4a39-8599-6b571d69f16c

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De vigtigste forberedelser, når man rejser med børn