Sådan ser en familie weekend ud...

Min vægt status- efter baby nr 2

765f7781-6310-46eb-b7d9-b00c3e3c6f70

Jeg må indrømme at jeg ikke tænker meget over mit tøj, hår, udseende, eller vægt. Jeg spiser hvad jeg vil, men prøver altid at spise sundt. Det kan bare være svært, når man har brug for hurtig energi, så jeg må også indrømme, at jeg spiser en del sukker, slik og mødregruppekage. I morges nåede jeg alligevel en tur på vægen, og jeg var ved at falde ned af den igen. For med en 5 måneder gammel baby, vejer jeg- hold nu fast…. 5 kg mindre end da jeg blev gravid!!!! What hvordan er det gået til??? Altså ingen klager fra mig, der også havde et par kilo ekstra på sidebenene, da jeg blev gravid, men er kroppen ikke imponerende? Jeg kan godt fortælle hvor de ekstra kilo sidder. Der er nemlig en lille delle prinsesse der elsker mors fløde, og som også er begyndt at spise lidt grød, for at holde dellerne ved lige❤️

1731a719-acf0-4f28-8bdd-05da00ab9b75

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan ser en familie weekend ud...