Barsels aktiviteter?

Hilsner fra liften

2571ac8c-c7f6-4922-ad50-e4a12f7dc22eGlædelig fredag fra mig frk mini Vilstrup. Åh der er sket så meget for mig, jeg har fået mit navn rigtigt, altså en præst vaskede mit hår, og så tudede både min mor og mormor. Jeg havde en dejlig dag, og sov fra de fleste kys og kram fra bedsteforældre. Men I kender mig, jeg elskede opmærksomheden… Så har jeg også holdt min første påskeferie, og selvom min storebror, og de voksne åd alt chokoladen selv, så nød jeg en masse fridage med dem. Nu er vi tilbage til hverdagen. Min mor siger jeg er midt i det 5. Tigerspring, jeg er ligeglad hvad hun kalder det!!! Men sove mere end en halv time af gangen, det gider jeg ikke, og jeg er også mere sur end normalt, som min mor siger. Men ved I hvad, jeg lærer så meget for tiden. Jeg kan selvfølgelig gribe ud efter ting, bytte det fra hånd til hånd. Jeg kan vende mig og jeg kan næsten sidde selv. Det er da derfor jeg er lidt ved siden af mig selv. Nu er det weekend igen og de lover høj sol, så jeg satser på en masse ture i barnevognen med min søde bror og far og mor. Kan I også have en dejlig weekend, store som små ❤️

1d3c05d0-f07e-44c1-97bc-e6ee6f6402eep1110247p1110225

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barsels aktiviteter?