Haven er åben

Fredag betyder…

30589bc1-3ec3-4dcc-b6bb-9cd0caed4e29

Hej allesammen, så er det fredag, og jeg Millie Mackenzie (Frk. Vilstrup) er tilbage. Jeg har haft en dejlig travl uge med min familie. Min mor tager mig, både med til træning, salmesang, babygruppe, brunch, pressedage, indkøb, gåture, middage, frokostaftaler og legeaftaler. Men som dem, der kender mig ved, så elsker jeg at være i centrum og ude. Jeg elsker virkelig at sidde på en restaurant, jeg elsker at folk fortæller mig at jeg er fin, jeg elsker når de voksne kun taler om mig. Når man ser mig ind i øjnene, så smiler jeg altid. Jeg er det min mor kalder en social butterfly, det tror jeg også selv hun var. Alle siger nemlig jeg ligner min mor, både på sind, sjæl og udseende. Drengene i min familie er også skønne, vi har en hund der altid får mig til at grine (det kan man også se på min mors instagram), en storebror der altid hjælper mig, han finder legetøj, kysser, krammer og hygger med mig. Min far er også alletiders, selvom han stikker som en nålepude. Han kan få mig til at grine helt ned i maven, og så passede han godt på mig, også da mor løb sin første tur væk fra mig. Hun taler noget om at ballerne skal op på plads, men det syntes jeg lyder ret fjollet. Jeg vil smutte tilbage til en dejlig lur i barnevognen uden æbletræet, der snart springer ud. Åhhhh livet i liften er alletiders.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Haven er åben