En helt særlig dag

Søskende kærlighed

9e8a54ed-684e-4840-8c7e-35de0936733a

Da jeg blev gravid igen, startede alle tankerne, ville Konrad blive glad for hende, ville han kunne dele, ville han elske hende, og ville vi kunne få det hele til at gå op? Ja ja ja ja ja og ja, det er den bedste beslutning vi nogensinde har taget. De to børn altså, de er mine største bedrifter, og jeg er så glad for at vi valgte at få to. Jeg er jo selv enebarn, og kan ikke sætte mig ind i søskende kærlighed. Vi elskede selvfølgelig at det var begyndt at blive nemt med Konrad, men når man ser de to sammen, så er der intet i verden der slår det. Han elsker hende så højt, og hun smiler altid i hele hovedet, når hendes bror nærmer sig. Det at der gik 5 år mellem vores to børn, var vi også bekymrede for, for ville de få glæde af hinanden osv? Konrad er en kæmpe hjælp, han spørger altid om han lige skal hente barnevognen, hente varmt vand, eller nusse hende hvis hun er ked af det. Han elsker at hjælpe til med hende, og vil hellere end gerne gøre noget for hende. Deres bånd har, fra hun kom været noget helt særligt. Jeg er sikker på at de to altid vil have hinanden og altid vil elske hinanden. Åh hvor er jeg glad for at vi har fået to vidunderlige børn…

608c627d-8a5a-4e14-946c-9041e4072f53796ec402-ca30-4996-a870-712e8a5fe48aa1ddafda-09fb-4eac-b27e-8447fe5df8bb

6 kommentarer

 • Kristina

  Gud hvor ligner hun bare sin MOR på de to sidste billeder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hi hi det tager jeg som et kompliment;) Hun er min lille mini me

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle skønne børn I har 🙂 ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Der er 4,5 år mellem min lillebror og jeg og vi er, og har altid været, verdens bedste venner. Jeg synes det er en misforståelse at børn skal være tæt på hinanden for at kunne lege sammen, det har i hvert fald aldrig været et problem for os. Vi har aldrig skulle kæmpe pladserne men har været tydeligt defineret storesøster og lillebror. Vi delte også lejlighed da vi flyttede hjemmefra. Først af nød men det viste sig at fungere virkelig godt, så vi blev under samme tag i knap tre år. I dag er vi 29 og 33 og han er stadigvæk den bedste lillebror i hele verden. Tillykke med dine to ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hej Line
   Din kommentar gør mig bare så glad. Du har helt ret, I har haft lov til at være små på hver jeres tid, lige som vores børn. Nu kan jeg bare håbe, og ønske de bliver lige så tætte som jer. Hvor er det dejligt at læse om jeres skønne forhold.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En helt særlig dag