Et brev til jer tyve!!!!

Når man har livet kært

p7220582-e1470736242515

Som om det ikke skulle være nok, med min forfærdelige lørdag, fik jeg endnu et chok i morges.!Min fars veninde ringede, mens jeg afleverede Konrad, og lagde en besked om, at hun ikke kunne få fat på min far! Så blev jeg bekymret. Jeg havde talt med ham i telefonen i går, og han lød meget syg, og fortalte at han nok havde fået en lungebetændelse. Jeg ringede igen, og igen til ham, og intet svar, heller ikke på fastnettet, hvor jeg kaldte på ham (han har en gammeldags telefonsvarer), og sagde jeg ville komme, og låse mig ind, hvis han ikke svarede med det samme. Mens jeg kørte med Mackenzie til Frederiksberg, gik der alt for mange forfærdelige tanker gennem mit hoved. Jeg skal have min far i mindst 20 år mere, jeg er slet slet ikke klar til der skulle ske ham noget… Det var en forfærdelig tur langs søerne, og da jeg drejede det sidste sving ind på vejen, kunne jeg næsten ikke holde tanken ud. Hans bil stod der, og jeg kunne slet ikke klare hvilket syn der skulle møde mig- var han ok? var han faldet? var han så dårlig han ikke kunne tage telefonen, eller var det endnu værre????? Jeg ringede på hans dørtelefon af ren refleks, og begyndte at prøve nøglerne igennem!!!!! SÅ blev der svaret HALLO!!! Og så begyndte jeg at græde. Jeg kunne bare ikke klare mere, og heldigvis var han der, han havde bare sovet og sovet, og ikke hørt telefonerne… Min puls har på 48 timer, været helt oppe at ringe, og jeg er helt færdig! Men heldigvis er alt i den bedste, og skønneste orden, jeg tror (OG HÅBER!) ikke de tyve der prøvede at komme ind kommer igen, nu hvor min mand er hjemme, og de forhåbentlig også blev bange! Og endnu vigtigere min far er også okay. Puhaa efter sådan et par døgn, lærer man altså at sætte pris på livet, familie og sine omgivelser. Jeg vil i aften, holde ekstra om min mand og mine børn, sådan nogle oplevelser er så hårde, men de gør også at jeg er ekstra taknemmelig for alt. Lov mig at I også sætter ekstra pris på alt hvad i har kært i jeres liv. I skal have 10000000 tak, for alle de søde beskeder jeg har modtaget siden i går, jeg sætter virkelig også pris på jer, selvom jeg ikke kan sætte ansigt på jer alle, så er det helt fantastisk at modtage så meget varme fra så mange, tak virkelig tak:)

2 kommentarer

  • Far

    Dejligt at have en sød og kærlig datter. Skal nok tage min telefon en anden gang.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et brev til jer tyve!!!!