Mødregruppe hygge

Hilsner fra liften

4352eca8-ed50-4d61-ae31-1f5b19fee2a2

Så er der fredag og jeg er tilbage. Den rigtige Frk. Vilstrup aka Kenzie. Jeg vil endnu engang fortælle lidt om livet fra liften. Jeg har haft en god uge, jeg sover det min mor kalder godt, det vil sige at jeg kun er sulten en til tre gange om natten, og min mor serverer heldigvis dejlig varm mælk for mig når jeg siger den mindste lyd. Jeg tror det er fordi jeg kan skrige meget højt, og hun nok er bange for at jeg vækker hele huset, men syntes altså det er vigtigt alle ved jeg er her… Når vi står op, får jeg en ren numse, og så starter morgenen, min far- ham kalder jeg nålepuden, han stikker som et pindsvin når han kysser mig, og min storebror er altid glade for at se mig. Jeg smiler også altid til dem, og de virker meget glade for mig, dejligt at være en elsket pige. Derefter kører vi storebror Konrad i børnehave, og det gider jeg bare ikke, jeg skriger hele vejen, så kan det været de lærer at jeg hellere vil trille i barnevognen. Når vi endelig kommer hjem putter mor mig i barnevognen, og så kan jeg sove en dejlig lang lur på op til tre timer. I går kom TV2 forbi og filmede mig, det kommer i aften i lorry kl 1930, det var nu okay, selvom jeg hellere havde ligget med mor i sofaen, og drukket lidt af den gode mælk mor laver, men det er jeg sikker på I kan se i fjernsynet. Heldigvis kan jeg også se langt nu, så det bliver sjovt at se mig selv. I weekenden får vi besøg af nogle venner og deres forældre, jeg elsker at have gæster, for så taler alle om mig, og hvis der er noget jeg elsker, er det at være i centrum. Hvis jeg kan stå på mine forældres skød, og de taler om jeg er dygtig, kan jeg virkelig pludre, og så stråler jeg som en lille sol. Ja ja de voksne kan jo lige så godt lære det tidligt- hele deres verden skal handle om Frk. Vilstrup☺️

Kys og hilsner fra liften

Frk. Vilstrup

Kenzie

896eb952-0d2c-4971-91b1-b30c2414e529

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mødregruppe hygge