Barsel survival kit

For 8. gang fejrer vi kærligheden

340988d8-ceef-4087-9dfc-55a81c7a45ed

I dag står den på kærlighed i det lille hus i Gentofte, i dag fejre vi som så mange andre Valentins dag. Ja ja jeg ved godt at man skal huske kærligheden hver dag, og det er noget amerikanske blomsterhandler har opfundet, men jeg syntes nu godt om der er en dag på året, hvor vi lige husker hinanden på at vi skal være ekstra søde ved hinanden. Jeg har samlet et par billeder af vores dejlige liv sammen. Jeg elsker virkelig min mand, det er ikke hver dag jeg får det sagt. Dagene går bare så hurtigt, og til tider går livet ret meget op i praktik, børn og bleer. Men jeg er virkelig glad for min mand, jeg føler mig meget heldig, og håber han har det på samme måde❤️ Kasper jeg elsker dig, dig og mig for altid❤️

8017e34d-f858-47e3-b9a0-1342565e6f40

61fba4c1-aad1-4ed2-b97d-d67dcb6141eb

(Se på min insta story hvad Kasper kom hjem med)

3 kommentarer

 • Hvor er det hyggeligt, at følge med i jeres kærlighed til hinanden – jeg har selv været sammen med min mand i 15år og elsker ham stadig ufatteligt højt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Åhhhh den kærlighed, der er intet bedre. Hvor er det dejligt at høre den er lige så stærk efter 15 år, det vil jeg se frem til:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fernando

  Thank you for your article.Really thank you! Keep writing.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barsel survival kit