Den bedste hjælp i min hverdag er....

Barsel survival kit

f61dfad4-3058-40fd-abe8-9115e1b2d55c

Når man som jeg er på barsel, og bruger rigtigt mange timer ude med barnevognen, lærer man at klare sig uden alt sin makeup, føntørring, bodylotion og anden luksus! Man lærer at klare sig med de vigtigste ting, såsom deo (altså trucker bad) tyggegummi (man når ikke altid at børste bisser, hvis det skal gå hurtigt med at komme ud, inden der er en der bliver utilfreds), og her er mine must haves til overlevelse.

  • Elastikker- Hvis jeg er så heldig at nå i bad, ender det ofte med at jeg går ud med barnevognen med vådt hår, og her er en elastik altså et must. Hvis jeg har meget fedtet hår, kan en elastik også rede meget, hvilket tager mig til mit næste must have
  • Tørshampoo- en tør shampoo, er ikke bare en tør shampoo, mange af dem, gør mit hår endnu værre at se på, fordi det efterlader hvide klatter, så det ligner baby ikke kun har gylpet på mit tøj, men også i håret- ikke lækkert!!! Men jeg har fundet den bedste, som virkelig har redet mig mange gange, den er også helt uden skidt- så man kan med god samvittighed bruge den når man ammer. Den dufter dejligt, og er en kæmpe redning- Den er fra Maria Nila, og kan købes hos frisøren.
  • Min rednings creme- Skin food fra Weleda- okay den creme har redet mange tørre tider, og var også en yndling da jeg fløj- (jer der skal på ski, må også have en med) den kan virkelig rede selv de mest tørre områder og vinterpletter, som jeg kalder det, når min pande eller kind går amok, over vinter kulden.
  • Høretelefoner- jeg har aldrig ledige hænder, så mine hørebøffer er så vigtige, så kan jeg tale i telefon når jeg går, og jeg kan høre lidt musik- turen bliver ikke den samme, hvis de ikke ligger i lommen, når jeg er kommet ud- Men hvorfor er der altid knuder på dem, det er et af livets store spørgsmål, tror der bor en lille nisse hjemme hos os, der hver nat binder knuder på dem, og stjæler en af hver af vores sokker…
  • Kaffe- jeg bruger virkelig mange penge på kaffe, det bedste Kasper kan give mig er et titurskort til kaffebaren, så gør det heller ikke så ondt når man betaler en formue hver dag for at holde sig vågen…

Har jeg glemt noget? Men altså hvor jeg elsker at være på barsel, selv om jeg ikke ligner mig selv, så er der virkelig ikke noget bedre end at komme ud med barnevognen, og kysse på den kolde næse, når man tager en dejlig udhvilet baby ind fra lur… Denne tid er helt fantastisk, og jeg elsker virkelig at have tid til mine børn- Hvordan klarede vores forældre at komme tilbage på job efter kun tre måneder?

27c08078-7b85-4ddd-b62b-84c4a60b5ad8

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste hjælp i min hverdag er....