Afstemning på Instagram

Barsel on the go

c4073007-5858-422d-a7a5-5a4f1ec278a8

Her til morgen mødte jeg en anden hundeejer, da jeg var ude at gå. Hun sagde til mig, at hold op hvor så det hyggeligt ud, og det havde hun jo helt ret i. Jeg valgte at tage et billede, for hold da op hvor er jeg heldig. Jeg går ude i det skønne vejr med en sød datter, der sover dejligt , en glad hund og en kop kaffe to go, for man må jo huske sin kaffe mens den er varm. Jeg elsker og lever for min morgenkaffe, jeg elsker min cortado, jeg laver den på min nespresso maskine, og så får jeg to gode mundfulde, men jeg vil have meget kaffe, så har fundet den bedste, som giver en stor kop, som smager noget så skønt. Det er en kaffe fra Menu, og fra mærket LavAzza, den er lidt dyrere end normal instant kaffe, men eller alle pengene værd.

035e84c9-3aff-43df-bf4b-b299e207a5734ef5d9ab-de28-4e96-8bec-ec2a18e492eaaf9389a8-34d3-42af-80ac-8d86efb3cb3a

Opskriften på den perfekte kop instant kaffe er at lave en lille kop sort kaffe, og komme mælk fra mælke skummeren i. Derefter skal mælke skummeren lige have lidt kogende vand (helst 85-90 grader) som tager det sidste skum og mælk med, og giver den perfekte cremede latte. Uhmmm jeg laver lige en kop til mens hun sover.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afstemning på Instagram