Så starter hverdagen...

Når der er flere om at dele kærligheden

9d6e44fa-1919-4dea-9ff0-9dc7884b19ae

Det med at blive storebror, kan være en meget svær ting. Jeg har hørt så meget og jalousi, og hvordan andre har svært ved at få enderne til at mødes. Man har ikke den samme tid til den store, og det kan selvfølgelig udløse problemer og dårlig samvittighed. Jeg kan bare konstatere at vi indtil videre, slet ikke har oplevet noget. Konrad elsker sin lillesøster så højt, han vil kysse, kramme og elske hende, lige så meget han får lov til. Han vil ikke have hun græder, og han hjælper til så meget han kan. Jeg prøver at lægge hende fra mig eller lade far overtage, så Konrad ikke føler han har mistet mig. Helt naturligt er han blevet meget knyttet til far, de bruger jo også meget mere tid sammen, og nyder også at være drengene. Om morgenen står Kasper og Konrad op, får morgenmad, går i bad og tager tøj på, mens pigerne sover lidt ekstra. Når Konrad har spist, får han lov at komme ind M, og ligge hos mig, jeg holder om ham, og han nysser og kysser sin søster. Han elsker virkelig den tid, og jeg kan næsten ikke rumme alt den kærlighed, når jeg ligger og putter med mine to dejlige børn. Jeg føler mig bare så lykkelig og heldig❤️ Det er så stort at få børn, men det er altså også noget helt særligt at opleve søskendekærlighed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så starter hverdagen...