De vigtigste babykøb

Man fortryder aldrig de børn man får

5e1a01b6-7f2b-4acc-b030-138cc9d33dbd

Jeg kunne godt have brugt en app til at fjerne min render under øjenene, men jeg mener det nok ville give et forkert billede. For av hvor er jeg træt- helt ind til benet. Jeg føler jeg kunne tage en lur på et døgn… men ville jeg bytte for noget? Nej helt sikkert ikke, for selvom det er så vanvittigt hårdt med to børn, og søvnløse nætter og utallige ture med barnevognen i regnvejr. Så bliver jeg  bare så glad når mine børn smiler til mig,og i morges sagde Konrad at han elskede mig så højt. De ord betyder mere end noget andet. Nogle gange må man lade de sorte cirkler under øjenene være, og bare vise verdens som den ser ud. Det er en hård, men også skøn tid, lige om lidt er børnene flyttet hjemmefra og jeg vil bruge et skønt citat. Man fortryder aldrig de børn man får, kun dem man ikke fik❤️

2 kommentarer

 • Lone H

  Bare vent til de begynder at lave kort og skrive jeg elsker dig…. Det varmer så meget😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Nåååååå det kan jeg slet ikke vente til sker:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De vigtigste babykøb