3D billedet fra maven- ligner på en prik

Fordi vi kan…

5d570985-7374-49aa-a1d4-9c950d97a712

Dagene går bare her hjemme. Vi har allerede fyldt den første sæk med tøj, lillesøster ikke kan passe mere, og tiden går bare alt for hurtigt. Jeg prøver virkelig at nyde hende, hun er så sød og lille. Storebror vokser også alt for hurtigt. Tænk at han til sommer er en skoledreng. Så er det slut med ferier i tide og utide og så er det slut med fridage. Vi har ellers altid elsket at bestemme selv, og komme ud af døren, når vi har lyst. Nogle dage bliver Konrad først afleveret efter kl 10. Vi må nyde denne søde tid, og så fejrer vi det med en fridag i morgen. Vi skal til bageren, vi skal hygge, tegne, og så skal vi en tur ud og finde fastelavnstøj. Så dejligt at jeg har mulighed for at nyde mine børn, og det gør jeg virkelig❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3D billedet fra maven- ligner på en prik