Når der er flere om at dele kærligheden

En Update fra boblen

0bab54f8-95b7-4c98-bac2-cc09b1506413

Hold da op der er meget at se til, jeg indrømmer det- det kommer faktisk bag på mig. Jeg har slet ikke fået blogget, jeg har bare ikke haft tiden, men en masse dårlig samvittighed. Der er så meget jeg gerne vil fortælle jer, men faktum er, at jeg meget sjældent har to hænder fri. Da jeg fik Konrad havde vi mødregruppe, Babysvøm, rytmik, legeaftale mm. Vi har slet ikke samme tid nu med to børn. Jeg elsker at amme min datter og vil ikke være en mor der altid sidder med mobilen, jeg vil se på hende og når Konrad kommer hjem vil jeg hygge med ham og efter en lang dag med hente, bringe, indkøb, ture med barnevognen, luftning, vask ,badning, skiftning og amning syntes jeg dagen er gået. Jeg har virkelig ikke et minut til at være mig, det gør mig virkelig intet- jeg elsker jobbet som mor, og ville ikke bytte for noget. Meeeennn jeg ville snart gerne dele fine billeder og måske tage et laaaaaaangt bad

2 kommentarer

 • Anna

  Hvor er din jakke fra? Den er vildt flot 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Taaaak Den er fra Culture. Måske den kan findes på udsalg nu:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når der er flere om at dele kærligheden