En fantastisk dag- nu med overskuds mor

De vigtigste babykøb

ANNONCE

p1090449

Jeg tænke jeg ville dele mine vigtigste tips om nybagt mor for anden gang. Hvad er en god investering og hvad behøver man slet ikke. Her er min liste

p1090461p1090460

Her er vi inde på et nyt fænomen, jeg havde ikke hørt om det, før jeg så en reklame på facebook. Men en helt vidunderlig hjælp, og noget jeg ville ønske jeg havde haft med Konrad. Kort fortalt er det en bamse, som har de samme lyde som baby kender fra mors mave. En bamse som hjælper babyen når den kommer ud i stilheden. Vi brugte den hele tiden de første to uger. Jeg tændte den når hun skulle sove, og især om natten, hvor vi helst vil have stilhed, men for en baby er det jo utrykt, når den ikke kan høre mors hjerte og tarme. Vi bruger den stadig hvis hun skal sove lur inde, så der ikke er alt for stille. Den vi har kan instilles med flere lyde, og vi har fundet den der passer bedst til hende, tror det er den er minder om mors tarme. Virkelig en god ting til baby vores er fundet her.

f498ccbb-de07-40f5-9bc6-48d354542eb4

9d6e44fa-1919-4dea-9ff0-9dc7884b19ae

Igen en ting jeg ikke havde med min søn, men som har gjort overgangen til at sove selv virkelig nem. Jeg fandt sengen brugt, for jeg gad ikke bruge en formue på noget jeg ikke var klar over om virkede. Den bliver sat fast på vores seng og så er meningen at man lige kan skubbe babyen over, når man er færdig med at amme. De første to måneder, brugte jeg den ikke så meget, men langsomt efter jeg har ammet, har jeg skubbet hende længere og længere væk. Vi havde begge brug for at ligge tæt i starten, og jeg har elsket hvert øjeblik med hende i armhulen, men må også indse at vi begge sover bedre nu. Så jeg ammer hende, og tæller tre timer frem, så ved jeg når hun vågner om jeg bare skal holde hende lidt i hånden, fordi det ikke er tit til mad endnu, eller om jeg skal lægge hende til. Jeg er virkelig glad for den, find en ligende her. Sammen med senge randen har hun den bedste rede, og hun elsker faktisk at ligge der, og tale med sin uro. Sengeranden er på 50% udsalg her. Men hvad er en god seng uden godt sengetøj? Du kan få det lækreste sengetøj fra bl.a. Konges Sløjd.

pc030253

I barnevognen har jeg en minilift, jeg ved ikke om det er det samme som en voksipose, for den blev jeg aldrig glad for, jeg syntes den var svær med snore og steder der skulle lukkes. Min lift er genbrug fra Konrad. Vi elskede den. Den vejer intet og så kan jeg nemt have hende med. Samtidig kan jeg pakke hende ind indenfor, og bare lægge hende i vognen, når hun skal sove. Som regel, sover hun med det samme, når hun kommer i flyverdragten og får puttet armene ned lang siden med dynen. Åhhhh hvem der bare kunne tage en lur i barnevognen. Find en ligende til 295kr her.

p1090471

Jeg indrømmer det gerne, jeg er ikke meget til farver, jeg er glad for grå og hvis det stod til mig, var alt hendes legetøj ensfarvet og fint. Men jeg fik så dårlig samvittighed, da hun pluslig viste interesse for alt med mønster og farver. Så til jul ønskede hun sig nogle forfærdeligt farvede ting, som hun bare elsker. Det gør turen i bilen og kravlegården meget nemmere. Find ligende her.

 

 

 

4 kommentarer

 • S

  Hun er simpelthen noget af det yndigste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hej
  Kan liften være i en barnevogn med kort liggesår? Vi har købt en med 80cm og jeg leder med lys og lygte efter en lille lift. Måske den du har linket til kan passe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Jeg har en anden lift, men den kan godt være i barnevognen, så mon ikke den også kan. Det er virkelig det bedste køb, og så nemt at komme ind og ud med:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fantastisk dag- nu med overskuds mor