Så blev det jul

Tips fra puslepladsen

pb260215

Vi bruger mange timer ved vores pusleplads, jeg havde helt glemt hvor mange bleer, sådan en lille størrelse kan lave. Den ene dag, nåede jeg at stå der på den anden side af en time, hver gang jeg havde givet hende en ny numse, startede hun forfra. Det blev til fire bleer, og en del aktivering. Vi har faktisk valgt at sætte puslepladsen, udfra et vindue med udsigt til søen. Det er et af de steder vi bruger mest tid, og jeg syntes det er så hyggeligt at følge dagen med sol, frost, mørke og månen. Jeg har også haft forskellige ting liggende, men ville lige dele mine vigtigste og bedste tips.

 • Fra babyer er 14 dage gamle, skal de have D- dråber. Jeg bruger nogen D-dråber fra Duolac
 • En god baby olie, jeg har prøvet et par forskellige, og er endt med en fra Derma, den trænger nemt ind og fedter ikke
 • Salven fra Derma, er også god til røde områder, eller til hvis bleen har siddet og strammet lidt
 • Zink salve til røde ender
 • Sprit
 • En hårtørrer, det var min sundhedsplejerske der anbefalede det, den er super efter badet, babyer elsker det virkelig og lyden får dem også til at blive rolige
 • En lyskæde- så man ikke kører 100 vat når man skal pusle om natten. Jeg har hængt en op der ligner små diamanter, og hun elsker at ligge og se på dem
 • Termometer det er bare nemmere at skulle tjekke, nu hvor bleen alligevel er af, og baby ligger godt
 • Ekstra underlag, vi bruger små håndklæder, der kan koges og tumbles
 • Ekstra tøj, så du ALDRIG behøver at forlade baby

pb260218pb260217pb260216

4 kommentarer

 • Julie

  Vi bruger også D-dråber fra Duolac, men de skal altså i køleskabet:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hej Julie

   Mange tak, det fandt jeg også ud af, og har rettet indlægget nu:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej. Super fed blog, har fulgt med et stykke tid nu 🙂

  Jeg venter selv nr to, og kunne godt bruge lidt inspiration til ny pusleplads, soveplads osv, til den lille. Efter som at vi har meget af den samme stil, vil jeg gerne ønske et indlæg med billeder af hele puslepladsen, sovepladsen osv hos jer ? Hvis det er en mulighed 🙂
  Vh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hej Pernille,

   Det var en god ide, jeg skal se om jeg ikke kan få taget lidt flere billeder. Stort tillykke med maven:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev det jul