Fund fra en tur i naturen

Se min nye baby

pc050295

Reklame for Toyota. Siden jeg blev gravid, har vi været klar over det ikke var nok med en cykel til mig. Faktisk var det ret farligt, da jeg i 8 måned cyklede rundt med store Konrad bagpå cyklen, Cookie i kurven og min kæmpe mave. Så Kasper og jeg har brugt mange timer, på de forskellige bilbaser, og undersøgt muligheden for at finde en bil til mig. Jeg faldt først for mikrobilerne altså AYGO, Up, Mii, og Citigo. De tre sidste er alle lavet på samme måde og så er det bare mærket, der gør (pris)forskellen. Eneste krav jeg havde til en bil var, at den ikke måtte være rød, den skulle have 5 døre, kunne åbne bag vinduerne og så ville jeg gerne have en bil med automatgear. For at starte med det sidste, var det ikke nemt at finde biler med automatgear, de var MEGET dyre syntes jeg, og de brugte biler havde kørt alt for langt og var for smadret, så man fik bare mindre for pengene når automatgear var et krav. Mht til mikrobilerne, som jeg prøvekørte, var der bare ikke plads nok i bilerne, man kunne ikke få en barnevogn ind, og vinduerne kunne ikke åbne rigtigt på de små døre, så man fik næsten klaustrofobi og stakkels Konrad bliver køresyg når han ikke kan åbne vinduet. Jeg brugte mange timer på at undersøge om jeg skulle købe en brugt bil eller en ny.

pc050286Da jeg først begyndte at læse på hvad de nye biler kunne, blev jeg overrasket. Min mor havde en Toyota da jeg var lille, og den kunne bare ikke slides op, og min fars to sidste biler har også været Toyota. Så Toyota var naturligt for mig. Det første der overraskede mig, var at Toyota bilerne ikke var dyrere end de var. Der var prismæssigt ikke langt fra de helt små biler mikrobiler, til en virkelig fin Toyota Yaris Hybrid med 5 døre, automatgear og alt i udstyr. Samtidig begyndte jeg at nørde lidt om hybridbilerne. Jeg ville ikke orke en elbil, som skal lades op i tide og utide, og aldrig kunne finde en ladestation. Men en hybridbil, som lader op når man kører og bremser, det er da for smart. Så sådan endte det, min nye baby “det blå lyn” som vi kalder den. Er en Yaris Hybrid. Jeg har kørt en måned i den og er klar til at fortælle hvor lykkelig jeg er for den. Der er plads til mor, far, babysæde, barnesæde, hund OG barnevogn. Den er kompakt, nem at parkere, hurra for bakkamera, kører super godt med automatgear. Den oplader når jeg kører ned af bakker, bremser op ved kryds eller kører langsomt. Den triller lydløst derudaf når den kører på el-delen, og med automatgearet, kan jeg koncentrere mig om at være sikker i trafikken med mine børn på bagsæderne. Faktisk udligner prisen for automatgear, prisen på hybriden, så hvis man som mig har det som et krav, får man hybriddelen med “gratis”. Den skifter selv mellem el og benzin. Så kort fortalt skal jeg ikke tænke på noget. Bedst af alt, på en måned med ture til og fra børnehaven, indkøb, Ikea, svømmehallen, ture ind til min mor, og meget andet- har jeg kun brugt en halv tank, en halv tank!!!!! En hel tank koster ikke meget, så jeg kan slet ikke forstå hvor økonomisk den er. Jeg er simpelthen så glad for bilen, og glæder mig til at komme med en større gennemgang af den. Men vil lige dele min begejstring til alle andre der overvejer at købe eller lease bil. Så er Yaris Hybrid virkelig et godt bud, og med de nye afgifter, er en hybrid endnu mere attraktiv. Endnu bedre er det hvis man også går op i genbrug, CO2 og forurening. 95% af Yarisen kan genbruges, og Toyota vil helt fjerne CO2 udslippet fra deres biler og produktion senest i 2050. En helt fantastisk bil, som jeg allerede elsker.

pc050303pc050298

 

4 kommentarer

 • Sven

  Din blog fylder min mail hver gang jeg åbner den, og den er ikke til at fjerne. Jeg véd at rigtig mange er sure over det… er det virkelig lovligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Kære Svend
   Jeg er virkelig ked af der er sket en fejl med en kampagne. Bloggers Delight og Lactocare er på sagen. Hvis du også har modtaget noget på mail, må du meget gerne sende det til frkvilstrup@hotmail.com, så vi kan få opklaret sagen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Singerholm Gert Hansen

  Også mit valg, da vi havde et behov for en ekstra bil. Godt valg!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fund fra en tur i naturen