Tips fra puslepladsen

Fund fra en tur i naturen

pc040282

Alt vores julepynt er blevet taget til opbevaring i forbindelse med en vandskade, og jeg må indrømme jeg havde regnet med at vi ville nå at få det inden december måned, desværre er det ikke kommet endnu. Så vi har måtte tænke kreativt. I forbindelse med advent, gik vi en lang tur og fandt alt hvad vi skulle bruge til adventskransen, og stager i huset. Den blev meget simpel, men ret fint at det er Konrad der har fundet tingene.

pc040281pc040284

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips fra puslepladsen