Man må ikke græde over...

Denne dejlige tid

c70a18cf-6964-464c-a75d-53c19384a8c7

Jeg får ikke blogget så meget i øjeblikket. Dagene går bare og jule måneden er bare fløjet afsted. Jeg kan slet ikke forstå at det er jul om lidt. Jeg er slet ikke klar, og jeg er heller ikke klar til at julen snart er forbi. Det er bare gået alt for stærkt. Vi skal til en forandring julehygge i dag, og hvis vejret holder, henter vi også juletræ i dag. I går havde Konrad to venner med hjemme, de pyntede kager, og legede bare så hyggeligt. Jeg er også startet i mødregruppe, og så skal de sidste julegaver købes. Sådan går dagene bare… Håber også i nyder denne dejlige tid🎄

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man må ikke græde over...