Datenight

Sidste jordmoderbesøg

mette-vilstrup-gravid-web-4-of-3

Da jeg var til mit “sidste” jordmoder besøg, lavede vi også en tid til i dag, men som jeg sagde, skulle hun nok ikke regne med at se mig, da jeg sikkert havde en lille baby på to uger. Vi skulle lave en tid efter termins dagen, og det kan jeg også huske vi gjorde med Konrad, der kom jeg bare aldrig. Men mod alle odds, tager vi idag op til hende. Kasper tager med i dag, da jeg regner med hun laver en hindeløsning, og der derfor er chance for at mit vand går. Jeg var en tur i Lyngby her til morgen, hvor jeg havde de ondeste plukveer, så hvem ved, måske er hun selv på vej ud. Jeg er meget spændt, og er så taknemmelig for alt de veestøv i har sendt min vej, bliv endelig ved med det;) Husk at jeg nok først lægge lidt storys ud på Insta når der sker noget, så hvis du ikke vil gå glip af noget hedder jeg også frkvilstrup der. Rigtig god weekend til jer.

5

Min veninde Maiken som er fantastisk til at tage billeder, var forbi til te, og tog disse fine billeder, hun er også på insta med hendes smukke børn her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Datenight