De bedste juleboller

Så er det tid…

pb250160

I går fik jeg lokket børnene i deres juletøj, og fik taget et par billeder af dem. Det er lige i tid til at jeg kan få lavet et par julekort til familien. Det er faktisk ikke noget jeg har gjort før, men nu hvor vi er en familie med to børn, og barslerne forældre, blev det året hvor jeg fik taget mig sammen. Der er rigtig mange sider på nettet, hvor man kan finde fine designs, så selvom man kun har en telefon, er det muligt at få lavet julekort. Jeg fandt et godt tilbud, og vil lige inspirere andre til at få lavet et lille minde til børnebøgerne, og måske en sød hilsen til familien. pb250185

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste juleboller