Et gratis juleeventyr

Mor og barn gave

pb180137

Da jeg fødte fik vi bare så mange fine mor og barn buketter, jeg kan blive helt rørt over det. Der er så mange der tænker på os, og vores hjem lignede en hel blomster butik. Jeg havde blomster i alle rum, og selv på badeværelset stod der blomster. Desværre holder friske blomster jo ikke evigt. Vi fik også en anden mor og barn gave, et børstesæt i træ, som kommer til at følge os i mange år. Lille M fik en babybørste, med fine børste hår, og jeg fik en lækker ny børste. Tanken var bare så sød, og vi er super glade for dem. Jeg vil altid gemme hendes første børste, og håber hun bliver lige så glad for langt hår som sin mor.

pb180139pb180140

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et gratis juleeventyr