Baby Ms vej til verden

Lille Ms vej til verden sidste del

pb040001

Læs første del her. Da de var sikre på at mine veer nu var rigtige, og jeg nu var 7 cm åben, sagde de endelig, du er officielt i fødsel, og vi finder en fødestue til dig. Endelig var ventetiden forbi, og vi skulle snart møde vores datter. Jeg havde et par ønsker til fødslen, jeg ville gerne føde naturligt, jeg ville gerne føde i vand, og Kasper skulle selvfølgelig have lov til at klippe navlestrengen. Pga alt det blod jeg havde mistet, ville de ikke lade mig føde i vand, det var virkelig en skuffelse, jeg havde jo haft den bedste fødsel med Konrad i vand, men selvfølgelig var det vigtigere at de kunne overvåge Lille M hele tiden. Vi kom ind på fødestuen, den kongelig selvfølgelig;) Ej det var så heldigt at den var ledig, og at det var samme stue Konrad blev født på. Så var det hele lidt mere velkendt. Herefter gik alt bare så stærkt, Kasper har filmet fødslen, men dette billede, er det sidste der bliver taget af mig med maven. 1 time og 43 min efter, heri 10 min med presseveer, ligger Lille M i mine arme. AVVVVVV det gjorde ondt, også mere ondt end med Konrad, så kan klart anbefale at føde i vand. Men heldigvis glemmer man hurtigt smerten, nar det smukkeste lille barn, ligger i armene.

pb040021

Alt gik så godt og klokken 1143 kom Lille M til verden, hun vejede 3738 gram og var 54 cm lang, og selvfølgelig den smukkeste pige i hele verden. Vores familie er nu blevet en lille prinsesse rigere, og vi elsker hende alle så uendelig højt. 3 timer efter hun var kommet til verden, lå hun i storebrors arme, og jeg er så evig taknemmelig over den nemme fødsel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby Ms vej til verden