1. uge gammel

Gravid vægt 1. uge efter

81418eaa-9852-46af-8bea-76142c98c7e6

I går var vi for første gang ude og gå siden vi blev en familiemedlem rigere. Konrad kørte på sin gocart, som lillesøster havde med til ham, og vi trillede en tur ned til søen med barnevognen. Solen ramte vores ansigter og jeg kunne ikke være mere lykkelig. Det var så dejligt at komme ud igen, og jeg føler mig bare heldig. I nat har vi også sovet så dejligt. Jeg har ammet to gange i nat, og vi faldt begge nemt i søvn igen, så jeg ser lidt mere frisk ud i dag. Her til morgen vejede jeg mig også, Kasper fylder på mig, og syntes jeg ser så tynd ud uden maven. Så selvom den har stået på Mac D, chokolade og hurtig take away har jeg på en uge tabt 10kg. Så vejer kun 4 kg mere, end da jeg blev gravid. Kroppen er bare fantastisk, tænk hvad vi kvinder kan med vores krop.

2 kommentarer

 • Rikke

  Hvor ser det hyggeligt ud! Må jeg spørge hvor din frakke er fra? Den er nemlig super fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Taaaak den er fra H&M sidste år, men tror de har lavet en der ligner igen i år.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. uge gammel