Sidste jordmoderbesøg

Den bedste hjælp i hjemmet

pb020009

Reklame for Electrolux. Når man er mor, har man altid noget at lave. Der er ikke et øjeblik hvor man ikke ved hvad man skal finde på, og for at være ærlig, vil jeg heller være sammen med min søn, end jeg vil igang med at gøre hovedrent. Så da Electrolux spurgte om jeg ville teste deres tre nyeste støvsugere, og blive klogere på hvilken der ville passe bedst ind i vores familie, sagde jeg selvfølgelig ja. Vi har en almindelig støvsuger, og en håndstøvsuger, som vi brugte meget da Konrad var lille. Vi er jo også så heldige at have en hund, som agere støvsuger for alt spiseligt. Men en robot støvsuger, har jeg endnu ikke prøvet, så den startede jeg med.

pb020001

Robotstøvsuger Pure I9:

Det smarteste ved robotstøvsugeren, er at kan starte den selvom man ikke er hjemme, der findes en app til robotstøvsugeren PureI9 (læs om den smarte app lige her). SÅ hvis man lige møder en veninde, og aftaler en impulsiv middag, kan man sætte robotten til at støvsuge hjemme, uden man behøver være der. Det er noget der virkelig tiltaler mig, og jeg føler virkelig jeg er en del af fremtiden, når man har sådan en kørende hjemme. Man skal heller ikke glemme at det er en gadget. Hvis der er noget drengene i husstanden elsker så er det gadgets, og de syntes selvfølgelig det var sjovt at få den til at køre.

pb020004

Den almindelige støvsuger Pure D9

Almindelig og almindelig, det vil jeg ikke kalde den, for hold da op en sugeevne. Jeg troede vi havde en super god støvsuger, men det har et par års anciennitet, og der er altså sket noget siden den blev lavet. Pure D9 er virkelig god og en fornøjelse at bruge.

pb020007pb020010

Den håndholdte Ergorapido

Det var første gang at jeg skulle prøve en håndholdt støvsuger, som i prinsippet indeholder en mindre håndholdt støvsuger indeni. Jeg må sige at det smarteste ved den, er at man man ikke skal sætte den i stikket anden end når den oplader. Man kan støvsuge hele huset uden at det er besværligt. Selv som højgravid, kunne jeg overskue at støvsuge huset. Jeg tog det stille og roligt, og satte den op så den passede i min højde. Virkelig en snart maskine, og så er den også pæn, jeg kan godt leve med den står fremme hvis jeg ikke bliver helt færdig. Så kan jeg bare tage de sidste værelser en anden dag, og den passer fint ind i vores indretning. Lige om lidt har vi en lille trold mere, som også kommer til at sidde med kiks og snacks alle steder, og så er det altså dejligt med en håndstøvsuger. Faktisk har jeg også haft den smarte fra Electrolux med ud i min nye bil, jeg forstår ikke hvordan en bil bliver så hurtigt snavset, og jeg kan bedst lide en ren og fin bil, og så er det altså snart at denne er lidt mere effektiv, og kan tage alt fra pels, snavs, blade og fnuller fra sæderne.

Så hvis jeg skal komme med en yndlings må det være den håndholdte

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste jordmoderbesøg