Bag om den store bagedyst

Datenight

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kasper og jeg troede sidste uge, at vi havde haft vores sidste kæreste aften sammen i laaaaaaaang tid. Min mor (verdens bedste mormor) henter nemlig Konrad hver onsdag, og så sover han hos hende, og bliver afleveret torsdag morgen. Det betyder at vi har tid til at være kærester, og bare være os. Vi elsker de dage, og sætter så stor pris på min mor. Nogle gange hygger vi bare med nachos i sofaen, andre gange går vi ud og spiser, tager i biffen eller går en lang tur. Vi troede sidste uge da vi var i Illum og spise ostepizza at det var sidste gang, men sørme om vi ikke nåede en onsdag mere, bare os to. Så vi smuttede til vores yndlings restaurant Carte Blanche og spiste vores livretter, bla hans fantastiske ostesouffle- jeg bestilte to;) I fremtiden bliver det også dejligt for Konrad at hygge hos mormor alene, og for os bliver der kun et barn om onsdagen. Åhhhh hvor vi elsker den dag… Billedet er gammelt, men viser meget godt Kaspers tålmodighed med mig, når jeg skal gøre mig fin til datenight…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bag om den store bagedyst