De første veer

Update på veerne


923f6c53-10b2-496c-a0df-29702e26cee4

I er sikkert et par stykker der venter på et billede af lille M, og tro mig vi er også et par stykker der glæder os til at se og holde hende. Men det skulle åbentbart ikke være nu!!! Jeg har ikke sovet mere end en time af gangen siden fredag, og er bare kørt helt ned. Jeg vågner hele tiden, og tror det er veer. Vi var jo forberedt søndag på hun kom, selv jordemoderen mente det var tæt på, men så gik det i sig selv igen. I dag har jeg fået styr på det sidste, vi har samlet Kravlegård og fået Konrads storebror gave hjem, vi har hygget alle tre med slik og film, og nu venter vi bare. Hvad kan vi ellers gøre? Jeg er allerede hoppet under dynen, og vil se om jeg kan sove bedre i nat, måske ved hun at jeg er for træt til at føde nu, og vil sørge for jeg får en sidste god nat inden et par år uden god søvn starter. Jeg holder jer selvfølgelig opdateret, men nok først på Instagram, så hvis ikke du følger bloggen der, hedder den frkvilstrup, hvor jeg vil se om jeg kan lægge lidt sjove videoer ud fra lille Ms fødselsdag.

6 kommentarer

 • Mia

  Et par år uden søvn hmm… begge mine døtre sov igennem efter et par måneder. Sådan en model er lille M sikkert også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Åhhhh hvor jeg håber det er en pigeting så. Vi er jo blevet det ældre, og søvn er virkelig en ny luksus hjemme hos os, som vi sætter stor pris på:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke med fødslen 🙂 Krydser fingre for,at lille M er en syvsover. Sådan én fik jeg nemlig for syv uger siden. Hans storebror til gengæld, var ikke fan af at sove som baby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Ej tillykke, hvor er det dejligt at høre. Jeg håber vi får en baby som dig, for storebror var også ligesom jeres storebror:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Super sødt foto af du og vuffer:-)
  Øv med veer og søvn, jeg håber snart du får guldklumpen ud.
  Held og lykke:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Taaaaak, vi hygger også virkelig meget de her dage:) Jeg håber også snart hun kommer, tak for din søde besked.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De første veer